Followers

Sekapur Sireh

Assalamualaikum w.b.t...

Kepada semua customer, terima kasih kerana berurusan dengan Ixorra Bazar dan memberi kepercayaan sepenuhnya kepada kami...

Semoga sentiasa ceria dan dirahmati Allah selalu... \(^_^)/

Maas Salamah Wa Ilal Liqa'...

Sila layari WEBSITE BARU atau FACEBOOK kami untuk update yang terkini.


***************************

IXORRA BAZAR DOOR GIFT

Personalize Door Gift for any event such as Wedding, Engagement, Birthday, Family Day, Cukur Jambul, Doa Selamat & Majlis Kesyukuran etc..

Address :
Ixorra Bazar Door Gift
Ixorra Bazar Gift & Card
Unit H-66-3, Blok H, Platinum Walk,
No 2 Jln Langkawi, Tmn Danau Kota,
53300 Setapak, Kuala Lumpur
(Berhampiran Festival City Mall dan Tapak Uptown Danau Kota)
(Kedai tingkat 3, atas Flamming Steamboat)
03-41441810 / 013-3381246 / 017-7047299

Email : myraixorra123@gmail.com
Web : http://ixorrabazar.com/
Blog : http://ixorrabazar.blogspot.com/

Business Hours :
Mon - Friday : 11am - 7pm (By Appointment ONLY)
Saturday : 11am - 2pm
Sunday & Public Holiday : Close

*** Important Note
Sila hubungi kami dan membuat temujanji terlebih dahulu at least sehari sebelum datang untuk mengelakkan anda datang semasa kami tiada di showroom.

Cara Order & Pembayaran

1. Contact kami terlebih dahulu (FB, Email or Call) untuk confirm produk yang ingin dibeli dan kos penghantaran.
2. Setelah confirm, sila buat pembayaran ke salah satu akaun di bawah :

No Akaun Maybank :
156039351254

No Akaun CIMB :
14760000572201

No Akaun Bank Islam :
14210020115704

(Intan Suhana Hasan)

Note : Sila masukkan email myraixorra123@gmail.com bagi pembayaran secara online untuk rujukan.

3. Setelah membuat pembayaran, sila email / sms detail pembayaran, detail produk (code, kuantiti dll) dan detail penghantaran (alamat, phone no dll).

4. Sebarang pertanyaan, boleh contact :

~ Intan or Azri
~ Phone No : 03-41441810 / 013-3381246 / 017-7047299
~ Email : myraixorra123@gmail.com
~ FB : Ixorra Bazar Door Gift Page

Terima Kasih Daun Keladi... \(^_^)/

Note :

Harga yang tertera TIDAK TERMASUK kos penghantaran kecuali dinyatakan. Sila confirm kos penghantaran terlebih dahulu sebelum membuat bayaran.

DEPOSIT tidak akan dipulangkan sekiranya ingin membatalkan tampahan...

Caj tambahan akan dikenakan untuk URGENT ORDER bagi beberapa item.

Oleh itu kami menyarankan customer untuk membuat tempahan sekurang-kurangnya sebulan sebelum tarikh pos atau tarikh anda datang collect tempahan di kedai kami.

TQVM

NOTE :

Sila layari FB Ixorra Bazar. Lebih banyak gambar di update di Facebook... \(^_^)/

Buat masa ini stock kain Felt telah habis. Tempahan bantal, keychain, hp charm, brooch yg berasakan kain felt tidak akan diterima sehingga diberitahu nanti...

Penjualan barangan membuat craft, ready made craft, couple keychain dan sewaktu dengannya berjalan seperti biasa...

Hepi shopping everyone & Have a great day \(^_^)/ ~~~

Ixorra Bazar Give Away

3 Pemenang Bertuah akan menerima hadiah Exclusive daripada Ixorra Bazar !!!





Jar + Color Sticker + Reben + Marshmallow
.: Boleh pilih dari senarai design sticker yang sedia ada dengan menggunakan nama anda atau sape2 sajer...
.: Nak guna design sendiri pun boleh... :)


Syarat2 penyertaan :

1. Mesti follow blog Ixorra Bazar -> http://ixorrabazar.blogspot.com
2. Mesti menjadi teman tapi mesra (Friend) Ixorra Bazar di Facebook -> http://www.facebook.com/ixorrabazar
3. Copy banner Ixorra Bazar di bawah ini (right click then save), upload di sidebar blog anda dan "link"kan ke blog Ixorra Bazar -> http://ixorrabazar.blogspot.com


4. Buat satu entri bertajuk "Exclusive Giveaway By Ixorra Bazar"
5. Tinggalkan link blog entry penyertaan anda berserta link facebook anda di bahagian komen entry kat bawah ni.
6. Penyertaan GiveAway ini akan berakhir pada 31 May 2012
7. Dua pemenang bertuah akan dinilai berdasarkan Entry yang berjaya mencuit hati Ixorra Bazar dan seorang pemenang akan dinilai sebagai Top Referral...

Good Luck to All \(^_^)/



Update 14 May 2012 :

Ramai yang tanya Ixorra  Bazar nak bagi berapa pcs untuk seorang... Jawapannyer, hanya 1 Jar untuk  setiap pemenang... \(^_^)/



15 comments :

miya said...

Salam,
Saya berminat nak masuk contest nie..juz untuk suka2 disamping bagi sokongan untuk bisnes awak..semoga awk sentiasa sukses...:)

1-sy dah follow blog Ixora Bazar
2-sy dah jadi friend kat facebook Ixora Bazar
3-sy dah copy banner dan ulpoad di belog sy
4-entry dalam blog sy:

http://amirahshahida.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-ixorra-bazar.html

5-link facebook sy:

https://www.facebook.com/amirahshahida


TQ..:)

piey shafri said...

join your giveaway
http://cyunkawakforever.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-ixorra-bazar.html

Myra Ixorra a.k.a InTaN said...

Thanks Miya.. Nice entry n blog :)

Thanks Shafri, sy rase awak salah letak link tu... hehe.. nanti bg link baru yer.. :D

lina lilo said...

da join. hope murah rezeki.amin

blog: http://luvlina.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-ixorra-bazar.html

FB: https://www.facebook.com/lilinalilo

Myra Ixorra a.k.a InTaN said...

Thanks Lina.. All da best yer :D

ni@ @in said...

salam Myra Ixorra a.k.a Intan...

ain dah join GA ni..
sume syarat dh buat..
just tggu awak approved fren kt FB je..
ni link entri ain

http://sayangkamubanyaklaut.blogspot.com/2012/05/ixorra-bazar-give-away.html

semoga melimpah ruah rezeki awk(^__^)

Myra Ixorra a.k.a InTaN said...

Salam Ain..
Thanks join yer.. ok, saya rase dah approve ain kat facebook.. nanti bg link fb k.. :D

ni@ @in said...

awak...ni link fb ain
http://www.facebook.com/nia.ain.10

Myra Ixorra a.k.a InTaN said...

Orait dear.. btw cantik ler blog u.. :D

ni@ @in said...

thanx intan..blog ain biasa je la..org lain punya lg cantik.intan punya pon cantik juga(^___^)

A Z R E E N said...

Hai, i pon join jugak giveaway ni.

http://ceritasuperstar.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-ixorra-bazar.html

Cuma tunggu u approve i dekat fb je. Thanks. Harap2 ada rezeki i.

Myra Ixorra a.k.a InTaN said...

Azrren,

Thanks join yer.. all da best... nanti bg link fb yer.. nak wat sportcheck.. hehe xde ler.. a part of syarat2 penyertaan.. :D

Nida said...

As-salam buat Intan..

Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki... ameeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-ixorra-bazar.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida (tunggu approve)

tq:)

Nida said...

link FB:
http://www.facebook.com/along.nida.1

Myra Ixorra a.k.a InTaN said...

Nida,

Thanks join yer.. nice blog :D

To All,
Nantikan pengumuman pemenang selewat2nyer next week k... \(^_^)/

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone No
Order Details
Payment Method Maybank 156039351254 CIMB 14760000572201 Cash On Delivery
Postage
Others

Tanya Produk Sahaja !!!

Chat & Xchange Link