Followers

Sekapur Sireh

Assalamualaikum w.b.t...

Kepada semua customer, terima kasih kerana berurusan dengan Ixorra Bazar dan memberi kepercayaan sepenuhnya kepada kami...

Semoga sentiasa ceria dan dirahmati Allah selalu... \(^_^)/

Maas Salamah Wa Ilal Liqa'...

Sila layari WEBSITE BARU atau FACEBOOK kami untuk update yang terkini.


***************************

IXORRA BAZAR DOOR GIFT

Personalize Door Gift for any event such as Wedding, Engagement, Birthday, Family Day, Cukur Jambul, Doa Selamat & Majlis Kesyukuran etc..

Address :
Ixorra Bazar Door Gift
Ixorra Bazar Gift & Card
Unit H-66-3, Blok H, Platinum Walk,
No 2 Jln Langkawi, Tmn Danau Kota,
53300 Setapak, Kuala Lumpur
(Berhampiran Festival City Mall dan Tapak Uptown Danau Kota)
(Kedai tingkat 3, atas Flamming Steamboat)
03-41441810 / 013-3381246 / 017-7047299

Email : myraixorra123@gmail.com
Web : http://ixorrabazar.com/
Blog : http://ixorrabazar.blogspot.com/

Business Hours :
Mon - Friday : 11am - 7pm (By Appointment ONLY)
Saturday : 11am - 2pm
Sunday & Public Holiday : Close

*** Important Note
Sila hubungi kami dan membuat temujanji terlebih dahulu at least sehari sebelum datang untuk mengelakkan anda datang semasa kami tiada di showroom.

Cara Order & Pembayaran

1. Contact kami terlebih dahulu (FB, Email or Call) untuk confirm produk yang ingin dibeli dan kos penghantaran.
2. Setelah confirm, sila buat pembayaran ke salah satu akaun di bawah :

No Akaun Maybank :
156039351254

No Akaun CIMB :
14760000572201

No Akaun Bank Islam :
14210020115704

(Intan Suhana Hasan)

Note : Sila masukkan email myraixorra123@gmail.com bagi pembayaran secara online untuk rujukan.

3. Setelah membuat pembayaran, sila email / sms detail pembayaran, detail produk (code, kuantiti dll) dan detail penghantaran (alamat, phone no dll).

4. Sebarang pertanyaan, boleh contact :

~ Intan or Azri
~ Phone No : 03-41441810 / 013-3381246 / 017-7047299
~ Email : myraixorra123@gmail.com
~ FB : Ixorra Bazar Door Gift Page

Terima Kasih Daun Keladi... \(^_^)/

Note :

Harga yang tertera TIDAK TERMASUK kos penghantaran kecuali dinyatakan. Sila confirm kos penghantaran terlebih dahulu sebelum membuat bayaran.

DEPOSIT tidak akan dipulangkan sekiranya ingin membatalkan tampahan...

Caj tambahan akan dikenakan untuk URGENT ORDER bagi beberapa item.

Oleh itu kami menyarankan customer untuk membuat tempahan sekurang-kurangnya sebulan sebelum tarikh pos atau tarikh anda datang collect tempahan di kedai kami.

TQVM

NOTE :

Sila layari FB Ixorra Bazar. Lebih banyak gambar di update di Facebook... \(^_^)/

Buat masa ini stock kain Felt telah habis. Tempahan bantal, keychain, hp charm, brooch yg berasakan kain felt tidak akan diterima sehingga diberitahu nanti...

Penjualan barangan membuat craft, ready made craft, couple keychain dan sewaktu dengannya berjalan seperti biasa...

Hepi shopping everyone & Have a great day \(^_^)/ ~~~

YEAR END SALE










**********************************************
IXORRA BAZAR DOOR GIFT YEAR END SALE
**********************************************
*************************
Syarat2 order adalah :
*************************
1) Promosi ini dibuka sehingga 15 DECEMBER 2012 SAHAJA...
2) Minimum order adalah 100pcs bagi setiap item...
3) Harga tertera tidak termasuk kos penghantaran...
4) TARIKH PENGHANTARAN melalui pos atau SELF COLLECT mestilah selepas 15 JANUARI 2013. Jika sebelum 15 JANUARI 2013, tertakluk pada budi bicara & perbincangan.
5) DEPOSIT sekurang2nya 50% mestilah dibayar sebagai confirmation order bagi yang ingin self collect....BAKI bayaran lagi 50% mesti dibayar sebelum @ semasa penyerahan order.
6) Bagi penghantaran melalui pos, jumlah bayaran termasuk kos pos mestilah dibayar sebelum barang di pos.
7) Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya pembeli ingin membatalkan tempahan..

Sekiranya berminat, sila emailkan detail ke myraixorra123@gmail.com atau hubungi 03-41441810 (Kedai) / 013-3381246 (Intan) atau PM di Facebook IXORRA BAZAR DOOR GIFT atau IXORRA BAZAR DOOR GIFT PAGE.

Terima kasih \(^_^)/


Heart Shape Container @ Love "Tupperware"














Heart Shape Container + Nontransparent Sticker (Color)
Container Size :
~ 5.6 cm (Height) x 8 cm (Width)

Sticker Size :
4 cm x 4 cm


Price :
100 - 499 pcs = RM 1.40 each
500 - 999 pcs = RM 1.30 each
> 999 pcs = RM 1.10 each

Without Sticker:
100 - 499 pcs = RM 1.10 each
500 - 999 pcs = RM1.00 each
> 999 pcs = 90sen each


**********
Add on :
**********

A) Upgrade to Transparent Black Printing) Sticker : +10sen each
B) Upgrade to Transparent (Color Printing) Sticker : +20sen each
C) Plain Ribbon (1/2 inch) : +30sen each
D) Plain Ribbon (1 inch) : +40sen each
E) Polkadot Ribbon (3/8 inch) : +40sen each
F) Uncang : +60sen each

*********************
Additional Packages :
*********************

1) Marshmallow = + RM1.50 each
2) Sumi + Gula2 = + RM0.50 - RM1.00 each
3) Chocolate (Choclairs / Cadbury / Choclairs + Cadbury) = + RM1.50 each
4) Kekacang = + RM1 each
5) Kerepek / Kekacang / Maruku  = + RM1.00 each
6) Biskut Aiskrim = + RM1.00 - RM1.50 each

OCTOBER 2012 PROMO - HEART SHAPE CONTAINER + JAR B












**************************************************************
OCTOBER 2012 PROMO : LOVE TUPPERWARE / JAR B + STICKER
**************************************************************
 ************************************************************
ITEM A -  HEART SHAPE CONTAINER (Love "Tupperware")
************************************************************
****************
Container Info :
****************
Container Colors (Mix) :
~ Green, Red, Blue, Purple & Orange

Container Size :
~ 5.6 cm (Height) x 8 cm (Width)

**************
Sticker Info :
**************
Type : Transparent (Black Printing) / Non-Transparent (Color)
Size : 4cm x 4cm (Square)
Design : Available Design by Ixorra Bazar / Own Design


**************
PROMO PRICE :
**************
*** MINIMUM ORDER 500 PCS
i) Heart Shape Container + Sticker : RM 1.40 each
ii) Heart Shape Container ONLY : RM 1.00 each


*****************************
Item B - Jar B + Sticker
*****************************
************
Jar B Info :
************
Cap : Gold  /  White (Metal)
Height : ~ 8.1 cm
Diameter : ~ 6.8cm

**************
Sticker Info :
**************
Type : Transparent (Black Printing) / Non-Transparent (Color)
Size : 4cm x 4cm (Square)
Design : Available Design by Ixorra Bazar / Own Design

**************
Normal Price :
**************
100 - 199 pcs = RM 2.30 each
200 - 299 pcs = RM 2.10 each
300 - 499 pcs = RM 2.00 each
500 - 999 pcs = RM 1.70 each
> 1000 pcs = RM 1.50 each


**************
PROMO PRICE :
**************
*** MINIMUM ORDER 500 PCS
i) Jar B + Sticker : RM 1.40 each
ii) Jar B ONLY : RM 1.00 each

*************************
Syarat2 tempahan adalah :
*************************
1) Promosi ini dibuka pada 10 OCTOBER 2012 sehingga 31 OCTOBER 2012 SAHAJA...
2) Majlis yang bakal berlangsung mestilah pada bulan NOVEMBER 2012 dan ke atas dan mestilah order sekurang2nya dua minggu sebelum majlis.
3) WARNA Heart Shape Container CAMPUR2 (Mix)....
4) REBEN TIDAK TERMASUK dalam pakej ini.
5) Sticker kena tampal SENDIRI...
6) DEPOSIT sekurang2nya 50% mestilah dibayar sebagai confirmation order...
7) BAKI bayaran lagi 50% mesti dibayar sebelum @ semasa penyerahan barang...
8) Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya pembeli ingin membatalkan tempahan..
9) Bagi penghantaran melalui pos, kos pos mestilah dibayar sebelum barang diposkan.
10) TIADA penghantaran melalui post untuk Jar kecuali pembeli bersetuju untuk mengambil sebarang risiko semasa proses penghantaran melalui pos.
11) Dengan ini, pembeli bersetuju dengan semua syarat2 di atas....

Sekiranya berminat, sila emailkan nama, phone no, kuantiti, nama @ kata2 pada sticker ke myraixorra123@gmail.com atau hubungi 013-3381246 (Intan) atau PM di Facebook IXORRA BAZAR DOOR GIFT or IXORRA BAZAR DOOR GIFT PAGE.

Terima kasih \(^_^)/

*********************
Additional Packages :
*********************
1) Upgrade Transparent (Color Printing) Sticker : +10sen each
2) Ribbon : +20sen each
3) Uncang :+60sen each
4) Tissue Paper Color : +10sen each
5) Doiley Paper (White) : +10sen each
6) Marshmallow : +RM1.50 each
7) Sumi + Gula : +50sen to RM1.00 each
8) Chocolate (Choclairs / Cadbury / Choclairs + Cadbury)  : +RM1.50 each
9) Kerepek / Kekacang / Maruku  :+ RM1.00 each
10) Biskut Aiskrim : +RM1.00 each

Feel free to visit http://ixorrabazar.blogspot.com


*********************************************

Biasanya bakal pengantin nak save budget utk pemberian door gift. tp kdg2 kita x sedar,pemberian kita tu sebenarnya bleh ditukarkan kpd sesuatu yg nampak lbh exclusive dgn harga yg sama @ kurang.

Sbg CONTOH,harga utk air kotak RM1.30 + tel
ur RM0.40 + kotak telur RM0.20 + kotak @ beg door gift RM0.50 = RM2.40.

Sebaliknya dgn kos yang sama @ kurang kita boleh hadiahkan bekas berbentuk hati atau jar seperti ini dgn harga PROMO BULAN OKTOBER RM1.00 (tanpa sticker) @ RM1.40 (dengan sticker) dan boleh dimasukkan dgn gula2, kuih muih @ ape saja dan bekas atau jar ini boleh disimpan utk kegunaan @ sebagai kenangan... \(^_^)v

SEPTEMBER 2012 PROMO



*********************************
SEPTEMBER 2012 PROMO : CUTE LOLLIPOP
*********************************


**************
PROMO PRICE :
**************

*** MINIMUM ORDER 500 PCS

a) Lollipop & Candy Sticks WITHOUT Sticker : 30sen each
b) Lollipop + Sticker + Ribbon : 75sen each
b) Spinny Lollipop (LP 011) : 35sen each

*************************
Syarat2 tempahan adalah :
*************************
1) Promosi ini dibuka pada 1 SEPTEMBER 2012 sehingga 30 SEPTEMBER 2012 SAHAJA...
2) Untuk item (a) dan (C) mestilah ditempah sekurang2nya 2 minggu sebelum majlis... Jenis lollipop CAMPUR2...
3) Untuk item (b) mestilah ditempah sekurang2nya 1 bulan sebelum majlis... 4) Harga yang tertera tidak termasuk kos penghantaran...
5) Bagi penghantaran melalui pos, pembayaran mestilah dibuat 100% + kos pos...
6) Untuk self pickup (di area Gombak), DEPOSIT sekurang2nya 50% mestilah dibayar sebagai confirmation order...
   BAKI bayaran lagi 50% mesti dibayar sebelum @ semasa penyerahan barang...
7) Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya pembeli ingin membatalkan tempahan..

Sekiranya berminat, sila emailkan nama, phone no, kuantiti, design code n nama @ kata pada sticker (utk item b), color untuk reben (utk item b) ke myraixorra123@gmail.com atau hubungi 013-3381246 (Intan) atau PM di Facebook IXORRA BAZAR.

Terima kasih \(^_^)/


*******
Note :
*******
1) Design sticker boleh pilih dari senarai di PHOTO ALBUM STICKER / PAPAEBAG / MINI CARD DESIGN SAMPLE di FB IXORRA BAZAR.
2) Design sticker boleh customize dan design sendiri juga dialu2kan...
3) Bagi yang nak order,disarankan confirm awal untuk menjimatkan kos pos (boleh guna parcel).

*********************
Additional Packages :
*********************
1) Upgrade Transparent (Color Printing) Sticker = + 10sen each
2) Upgrage 1/2 inch Ribbon = + 10sen each
3) Upgrade polkadot Ribbon = + 30sen plus2 (depends on size)

Feel free to visit http://ixorrabazar.blogspot.com

Printed Paper Bag for Door Gift \(^_^)/

Assalamualaikum...

Dah lama tak update blog sebab biasanya update kat Facebook. Alhamdulillah arini berkesempatan nak update kat sini...

Kat bawah ni antara koleksi2 printed paper bag yang telah di"order"oleh customer Ixorra Bazar... Terima kasih semuanyaaaaaaaa... \(^_^)/




















Berminat, boleh inform yer.. \(^_^)/

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone No
Order Details
Payment Method Maybank 156039351254 CIMB 14760000572201 Cash On Delivery
Postage
Others

Tanya Produk Sahaja !!!

Chat & Xchange Link