Followers

Sekapur Sireh

Assalamualaikum w.b.t...

Kepada semua customer, terima kasih kerana berurusan dengan Ixorra Bazar dan memberi kepercayaan sepenuhnya kepada kami...

Semoga sentiasa ceria dan dirahmati Allah selalu... \(^_^)/

Maas Salamah Wa Ilal Liqa'...

Sila layari WEBSITE BARU atau FACEBOOK kami untuk update yang terkini.


***************************

IXORRA BAZAR DOOR GIFT

Personalize Door Gift for any event such as Wedding, Engagement, Birthday, Family Day, Cukur Jambul, Doa Selamat & Majlis Kesyukuran etc..

Address :
Ixorra Bazar Door Gift
Ixorra Bazar Gift & Card
Unit H-66-3, Blok H, Platinum Walk,
No 2 Jln Langkawi, Tmn Danau Kota,
53300 Setapak, Kuala Lumpur
(Berhampiran Festival City Mall dan Tapak Uptown Danau Kota)
(Kedai tingkat 3, atas Flamming Steamboat)
03-41441810 / 013-3381246 / 017-7047299

Email : myraixorra123@gmail.com
Web : http://ixorrabazar.com/
Blog : http://ixorrabazar.blogspot.com/

Business Hours :
Mon - Friday : 11am - 7pm (By Appointment ONLY)
Saturday : 11am - 2pm
Sunday & Public Holiday : Close

*** Important Note
Sila hubungi kami dan membuat temujanji terlebih dahulu at least sehari sebelum datang untuk mengelakkan anda datang semasa kami tiada di showroom.

Cara Order & Pembayaran

1. Contact kami terlebih dahulu (FB, Email or Call) untuk confirm produk yang ingin dibeli dan kos penghantaran.
2. Setelah confirm, sila buat pembayaran ke salah satu akaun di bawah :

No Akaun Maybank :
156039351254

No Akaun CIMB :
14760000572201

No Akaun Bank Islam :
14210020115704

(Intan Suhana Hasan)

Note : Sila masukkan email myraixorra123@gmail.com bagi pembayaran secara online untuk rujukan.

3. Setelah membuat pembayaran, sila email / sms detail pembayaran, detail produk (code, kuantiti dll) dan detail penghantaran (alamat, phone no dll).

4. Sebarang pertanyaan, boleh contact :

~ Intan or Azri
~ Phone No : 03-41441810 / 013-3381246 / 017-7047299
~ Email : myraixorra123@gmail.com
~ FB : Ixorra Bazar Door Gift Page

Terima Kasih Daun Keladi... \(^_^)/

Note :

Harga yang tertera TIDAK TERMASUK kos penghantaran kecuali dinyatakan. Sila confirm kos penghantaran terlebih dahulu sebelum membuat bayaran.

DEPOSIT tidak akan dipulangkan sekiranya ingin membatalkan tampahan...

Caj tambahan akan dikenakan untuk URGENT ORDER bagi beberapa item.

Oleh itu kami menyarankan customer untuk membuat tempahan sekurang-kurangnya sebulan sebelum tarikh pos atau tarikh anda datang collect tempahan di kedai kami.

TQVM

NOTE :

Sila layari FB Ixorra Bazar. Lebih banyak gambar di update di Facebook... \(^_^)/

Buat masa ini stock kain Felt telah habis. Tempahan bantal, keychain, hp charm, brooch yg berasakan kain felt tidak akan diterima sehingga diberitahu nanti...

Penjualan barangan membuat craft, ready made craft, couple keychain dan sewaktu dengannya berjalan seperti biasa...

Hepi shopping everyone & Have a great day \(^_^)/ ~~~

CRAFT : FELT PILLOW - ANGRY BIRD (ARFAH)


Assalamualaikum...

Ni ada satu lagi bantal Angry Bird yang dah saya siapkan... Bantal ni untuk Si Comel Arfah Hani Nazihah.... Arfah ni kakak kepada Fahim... So kalau adik dah dapat bantal Angry Bird, si kakak pun kena ler ada gak kan... Kalau tak, paham2 je ler... Huhuhu :)


Kepada yang berminat nak order, kat bawah ni ada senarai harga standard untuk bantal....

Size 1/2 A4 = RM 15
Size A4 = RM 27
Size 30 x 30 cm = RM 35
Size 36 x 36 cm = RM 40

Note :
1) Harga berubah mengikut design dan size....
2) Anda boleh request design anda sendiri....

Kalau berminat, boleh contact or email yer :)

CRAFT : A COUPLE OF DOMO

Assalamualaikum....

Kat bawah ni gambar HP Charm - Couple Domo yang di"order" oleh Sofia...
Hopefully piya suka ler yer...

Harga untuk 1 pair (2 pcs)

RM 7.00 (Depan Sahaja)
RM 8.00 (Tambah Nama Di Belakang)

Note : HP Strap (tali gantung kat HP) boleh ditukar dengan keychain

CRAFT : FELT PILLOW - ANGRY BIRD (FAHIM)

Assalamualaikum...

Hepi weekend everyone... Arini saya post lagi gambar bantal yang dah siap wat tadi... Bantal ni untuk anak sedara saya yang bernama Ahmad Fahim Asyraf... Fahim ni memang peminat Angry Bird... Kalau pi mane2, jumpa Angry Bird memang dia yang akan "angry" kalau tak beli... Hehehe... Hope Paim suka ler yer bantal yang Angah wat ni... \(^_^)/

PW 002

Kepada yang berminat nak order, kat bawah ni ada senarai harga standard untuk bantal....

Size 1/2 A4 = RM 15
Size A4 = RM 27
Size 30 x 30 cm = RM 35
Size 36 x 36 cm = RM 40

Note :
1) Harga berubah mengikut design dan size....
2) Anda boleh request design anda sendiri....

Kalau berminat, boleh contact or email yer :)


Maas Salamah Wa Ilal Liqa'....

Felt Pillow


Assalamualaikum...

Kat bawah ni saya post gambar bantal yang saya dah buat... Ada lagi gambar bantal yang saya tak post sebab tuan empunya bantal tu pun tak terima lagi. So, saya nak bagi dia suprise... Kalau dia tengok kat sini dah tak suprise dah namanya... Huhuhu....

So bantal ni untuk Nurul Iman, anakanda kepada member baik yang saya kenal masa study kat UIA dulu... Congrats Zubaidah & Nizam for da cute baby girl.... \(^_^)/

Ape2 pun layannnnn......


Kepada yang berminat nak order, kat bawah ni ada senarai harga standard untuk bantal....

Size 1/2 A4 = RM 15
Size A4 = RM 27
Size 30 x 30 cm = RM 35
Size 36 x 36 cm = RM 40

Note :
1) Harga berubah mengikut design dan size....
2) Anda boleh request design anda sendiri....

Kalau berminat, boleh contact or email yer :)


Maas Salamah Wa Ilal Liqa'....


LATEST PROMOTION !!!



HP CHARM - L.O.V.E
(PROMO 001)
(** Unavailable)

Sesuai digantungkan di HP anda...
atau hadiahkan kepada tetamu untuk doorgift.... \(^_^)/

Sesuai diberikan semasa majlis perkahwinan, pertunangan, hari jadi, kenduri kendara, open house dan sebagainya...


NORMAL PRICE :

1 - 50 = RM 3.00/pc
51 - 100 = RM 2.50/pc
101 - 300 = RM 2.30/pc
> 300 = RM 2.00/pc

HARGA PROMOSI :
HANYA RM2 EACH
(MINIMUM ORDER 100PCS)


Note : HP Strap (tali gantung kat HP) boleh ditukar dengan keychain




ROUND BUTTONS
(PROMO 002)

Size : +/- 1 cm
Color : Random

NORMAL PRICE :
30 pcs = RM 5.00

HARGA PROMOSI :
50 pcs = RM 5.00
100 pcs = RM 9.00



COUPLE KEYCHAIN
(PROMO 003)




NORMAL PRICE :
1 pair = RM 10.00

HARGA PROMOSI :
HANYA RM7 per pair


Banyak lagi design di SINI



EYES 9MM (MATA)
(PROMO 004)



NORMAL PRICE :
10 pairs (20pcs) = RM 2.50
50 pairs (100pcs) = RM 12.00
100 pairs (200pcs) = RM 22.00


HARGA PROMOSI :
50 pairs (100pcs) = RM 10.00
100 pairs (200pcs) = RM 19.00


EYES 4MM (MATA)
(PROMO 005)



NORMAL PRICE :
10 pairs (20pcs) = RM 2.00
50 pairs (100pcs) = RM 9.00
100 pairs (200pcs) = RM 15.00


HARGA PROMOSI :
50 pairs (100pcs) = RM 7.00
100 pairs (200pcs) = RM 13.00




MINI ROSES
(PROMO 006)


FR 001


FR 002

NORMAL PRICE :
10 pcs = RM 2.00
50pcs = RM 9.00
100pcs = RM 15.00

HARGA PROMOSI :
50 pcs = RM6.00
100 pcs = RM10.00




ARCYLIC FLOWERS
(PROMO 007)


FR 003


FR 004

NORMAL PRICE :
10 pcs = RM 2.20
50 pcs = RM10.00
100 pcs = RM 18.00

HARGA PROMOSI :
50 pcs = RM7.00
100 pcs = RM12.00




ROUND BUTTONS - BLACK
(PROMO 008)


Size : +/- 1.4 cm
Color : Black

NORMAL PRICE :
25 pcs = RM 5.00

HARGA PROMOSI :
50 pcs = RM 7.00
100 pcs = RM 12.00




FELT CLOTH PACK - PRINTED
(PROMO 009)




(PROMO 010)


4 pcs printed felt (A4 size)

NORMAL PRICE :
4 pcs = RM 20 (RM5 each )

HARGA PROMOSI :
4 pcs = RM 16.00




FELT CLOTH PACK ** sold out **
(PROMO 011)



21 pcs polyster felt
Size = 1/16 Meter (+/- 22cm x 25cm)


NORMAL PRICE :
21 pcs = RM 23.10 (RM1.10 each )


HARGA PROMOSI :
21 pcs = RM 20.00


ONLY 1 SET AVAILABLE !!!


NOTE : PROMOSI2 INI AKAN BERAKHIR SEKIRANYA DINYATAKAN DI POST INI...


Craft : Brooch - Flowers


Flower.... Flower.... Flower....

BR 001


BR 002


BR 003


1 pc = RM 2.00
12pcs = RM 20.00

Craft : HP Charm - Smiley

You smile... I smile... ... \(^_^)/


KC 006

1 - 50 = RM 3.00/pc
51 - 100 = RM 2.50/pc
101 - 300 = RM 2.30/pc
> 300 = RM 2.00/pc

Note : HP Strap (tali gantung kat HP) boleh ditukar dengan keychain

YEAR END SALE


HP CHARM - L.O.V.E

Sesuai digantungkan di HP anda...
atau hadiahkan kepada tetamu untuk doorgift.... \(^_^)/

Sesuai diberikan semasa majlis perkahwinan, pertunangan, hari jadi, kenduri kendara, open house dan sebagainya...








NORMAL PRICE :

1 - 50 = RM 3.00/pc
51 - 100 = RM 2.50/pc
101 - 300 = RM 2.30/pc
> 300 = RM 2.00/pc

Sempena YEAR END SALE...
PROMOSI sehingga 31 DECEMBER 2011....
hanya RM2 each untuk minimum 100pcs


Note : HP Strap (tali gantung kat HP) boleh ditukar dengan keychain

Couple Keychain - New Design


NEW DESIGN


Alhamdulillah, finally stock couple keychain sudah sampai... Kat bawah2 ni new design...
kalau nak tengok design2 sebelum ni klik SINI...

Harga RM 10 untuk sepasang...
Satu untuk kamu... dan satu lagi boleh hadiahkan kepada si dia... :)

Kalau berminat, boleh contact yer....
So, layan ler gambar2 kat bawah ni... \(^_^)/


CODE : CK 0043
♥ Our Heart - Girls & Boys ♥



CODE : CK 0044
♥ King and Queen of our hearts ♥


CODE : CK 0045
♥ Love You Couple Keychain ♥


CODE : CK 0046
♥ Forever Love ♥


CODE : CK 0047
♥ Devil Besides You ♥


CODE : CK 0048
♥ I Love You Forever ♥


Click HERE to view other designs...

Saper2 berminat nak beli borong dialu2kan...
Harga special untuk anda....



Update 20/02/2012

PROMO PROMO... ONLY RM7 PER PAIR !!!

New Banner


(Click picture to enlarge)

CRAFT : HP CHARM - DOMO


Khas untuk peminat2 Domo... \(^_^)/

KC 005

1 - 50 = RM 3.50/pc
51 - 100 = RM 3.00/pc
100 - 300 = RM 2.80/pc
> 300 = RM 2.50/pc

Note : HP Strap (tali gantung kat HP) boleh ditukar dengan keychain

CRAFT : SUPPLIES - TQ CARD


LOVE SHAPE ( CD 001 )

50 pcs = RM 2.00



CRAFT : SUPPLIES - FLOWERS

MINI ROSES

FR 001


FR 002

10 pcs = RM 2.00
50pcs = RM 9.00
100pcs = RM 15.00



ARCYLIC FLOWERS

FR 003


FR 004

10 pcs = RM 2.20
50 pcs = RM10.00
100 pcs = RM 18.00



ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone No
Order Details
Payment Method Maybank 156039351254 CIMB 14760000572201 Cash On Delivery
Postage
Others

Tanya Produk Sahaja !!!

Chat & Xchange Link